Persondatapolitik

PERSONDATAPOLITIK


PERSONDATAPOLITIK
Det er vigtigt, at du føler dig tryg ved at besøge Godbalance.nu
Godbalanc.nu driver og er dataansvarlig for www.godbalance.nu. Vi lever op til reglerne i persondataloven.
Godbalance.nu gemmer ikke dine personlige data generelt ved besøg på www.godbalance.nu.

Når du besøger www.godbalance.nu, og booker tid, bliver dine personlige data gemt på krypteret server.


Du kan til enhver tid:

  • indgive klage til en tilsynsmyndighed (f.eks. Datatilsynet)
  • anmode om adgang til og berigtigelse eller sletning af personoplysningerne
  • begrænse eller modsætte dig behandling af personoplysninger
  • anmode om dataoverførsel


Overførslen af data mellem Godbalance.nu og andre parter er baseret på en dataoverførselsaftale.
Du kan anmode om en kopi af dataoverførselsaftalen, der er indgået mellem Godbalance.nu og vores eksterne leverandører samt samarbejdspartnere.

Du kan få yderligere oplysninger om de personlige data, som Godbalance.nu gemmer og behandler, ved at kontakte os på mail info@godbalance.nu
Derudover kan du gøre indsigelse mod hvilke af dine personlige oplysninger, der behandles, og anmode om, at dine personlige data bliver ændret eller tilbagekalde dit samtykke til en sådan behandling til enhver tid.
Hvis du ønsker at trække dit samtykke tilbage eller ændre dine data, bedes du meddele det til Godbalance.nu via mail info@godbalance.nu. Hvis du har nogen klager over Godbalance.nu’s behandling af dine personlige data, kan du desuden kontakte Datatilsynet.

Du kan få en kopi af dine personlige data i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinelæsbart format ved at kontakte Godbalance.nu.


Vi registrerer og logger ikke disse personlige oplysninger, men anvender dem kun i forbindelse med oprettelse, journalføring og for at hjælpe dig med dine henvendelser.
Som registreret har du altid mulighed for indsigt og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Vil du gerne modtage vores nyhedsbrev, kræver det særlig accept fra dig.
Vi benytter ikke dit telefonnummer til at kontakte dig i salgsøjemed. Du vil kun blive kontaktet telefonisk, hvis der er problemer med din tidsbestilling (aflysning og ændringer). 

Godbalance.nu, hverken overdrager, sælger eller gør dine personlige oplysninger tilgængelige for tredjemand, herunder andre virksomheder.

Informationer du giver os i forbindelse med tilmelding til nyhedsbrev
Hos Godbalance.nu gør vi os umage for, at følge gældende regler og love for god markedsføring. Derfor sender vi kun nyhedsbreve til modtagere, som selv har valgt at tilmelde sig. Hvis du har modtaget vores nyhedsbrev uden at have givet os din accept, kan det skyldes, at en person, som du kender, har videresendt nyhedsbrevet til dig.

Vi gemmer dine oplysninger i en database på en beskyttet server. Det er kun Godbalance.nu i samarbejde med en ekstern samarbejdspartner, der har adgang til dine oplysninger.

Vi garanterer, at vi ikke videregiver eller sælger din e-mailadresse til andre virksomheder.
Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet ved at skrive til os. Du kan også afmelde nyhedsbrevet i et link nederst i den mail, du modtog fra os.


Automatiske informationer
Vi vil gerne tilbyde en brugervenlig hjemmeside med information, der er relevant for dig. Derfor anvender vi teknologier, der kan indsamle, behandle og sortere oplysninger om, hvordan vores hjemmeside bliver brugt. Vi indsamler denne information ved hjælp af cookies. En cookie er en lille tekstfil, som bliver gemt på din computer. Det betyder i praksis, at vores hjemmeside kan huske dig når du besøger hjemmesiden i flere omgange, og at vi kan indhente statistik som fortæller, hvordan du og andre brugere anvender hjemmesiden.

Vi anvender cookies fra Google Analytics. Det hjælper os med at finde ud af, hvilke dele af vores hjemmeside du ser, når du klikker dig rundt på www.godbalance.nu.

Du kan til enhver tid slette cookies i din browser. På minecookies.org kan du for hver browsertype få en vejledning i, hvordan du sletter dine cookies. Vær dog opmærksom på, at hvis du indstiller din browser til ikke at acceptere cookies, er der dele af hjemmesiden, som du ikke kan benytte. Vi anbefaler derfor, at du tillader brugen af cookies.
En del af de oplysninger, som Godbalance.nu indsamler, kan blive offentliggjort, men det vil være i anonymiseret form, f.eks. i en oplysning om antallet af besøgende på hjemmesiden.
Information om vores kunder er en vigtig del af vores forretning, og vi hverken sælger eller bytter informationerne med andre. Såfremt dine oplysninger eventuelt skal deles med tredjepart, vil du få muligheden for at sige nej.

Vi indhenter specifikke oplysninger om din hardware og software, samt din brug af www.godbalance.nu. Vi bruger disse oplysninger til optimering af www.godbalance.nu samt fejlsøgning heraf. Vi indhenter også oplysninger om hvilke sider, samt øvrige oplysninger, du besøger på www.godbalance.nu, så vi kan analysere os frem til, hvordan brugerne anvender hjemmesiden.
Dine data videregives ikke til tredjepart og slettes automatisk efter 30 dage.

D) Praktisk information om nyhedsbreve
Når du tilmelder dig nyhedsbrevet kan du forvente at modtage det, sendt til dig gennem Mailchimp.

Du kan til enhver tid nemt afmelde nyhedsbrevet via linket i bunden af mailen.

Nyhedsbrevene indeholder de seneste, nyheder samt information om aktuelle kampagner for Godbalance.nu.

Tredje parts dataprocessor

Google – https://www.google.com/intl/en-GB/policies/privacy/
Mailchimp – https://mailchimp.com/legal/privacy/
Terapeutbooking - https://terapeutbooking.dk/persondataforordning/

One.com - https://www.one.com/static/info/data-processing-agreement-da.pdf

MobilePay - https://www.mobilepay.dk/mobilepaymedia/mobilepay-dk/documents/persondata/behandling-af-personoplysninger.pdf?la=en&hash=367A52363DDA542DEAF1565232323F4ADFD9A4F6


Firmaoplysninger:
Firmanavn: Godbalance.nu
Ejer: Christian Boje
CVR. nr. 34517134
Adresse: Helstrupvej 2
8920 Randers NV
Tlf.: +45 27127415

Mail: info@godbalance.nu
Hjemmeside: www.godbalance.nu


Denne hjemmeside benytter cookies. Der indsamles ikke personlige oplysninger. Ved at klikke på 'Acceptér' godkender du vores brug af cookies.

Læs mere
Godkend